Εκλογές Σ.Ε.ΠΕ.Θ. 2018

Θέμα:  Διαδικασία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των Οργάνων/ Αντιπροσώπων του ΣΕΠΕΘ 2018

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Στις 2/11/2018, ημέρα Παρασκευή, συνεδρίασε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προκήρυξε εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων/ αντιπροσώπων του ΣΕΠΕΘ, την 29η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη, ήτοι: α) εκλογή 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) ΣΕΠΕΘ, β) εκλογή 5μελών Τοπικών Τμημάτων (ΤΟ.Τ.) Λάρισας, Μαγνησίας και Καρδίτσας, γ) ανάδειξη αντιπροσώπων ΟΣΥΑΠΕ, δ) ανάδειξη αντιπροσώπων Ν.Τ. Α.Δ.ΕΔ.Υ. ανά Π.Ε., ε) Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή, στ) Ελεγκτικές Επιτροπές των ΤΟ.Τ..

Παρακαλούμε, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα/ες, να αποστείλουν αίτησή τους εγγράφως και υπογεγραμμένη σε κλειστό φάκελο Α4 με τα στοιχεία τους και την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΠΕΘ» σύμφωνα με το αρθρο 32 του Καταστατικού του ΣΕΠΕΘ έως και 21/11/2018 ημέρα Πέμπτη (το αργότερο οκτώ (8) ημέρες προ των εκλογών), είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη επιστολήΟι αιτήσεις υποβάλλονται χωριστά για το κάθε όργανο/αντιπροσώπους του ΣΕΠΕΘ και όλες υποβάλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Ε.Ε.), στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Λάρισα, Κουμουνδούρου & Παπαναστασίου, Τ.Κ. 41110, Ισόγειο, Α’  Πτέρυγα, υπόψη κας Κων/νας Κολτσίδα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 32, παρ. 10 του Καταστατικού:

  1. τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών δε δύνανται να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στα Όργανα Διοίκησης του Συλλόγου και Αντιπροσώπων.
  2. Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή και αντίστροφα. Το ίδιο ισχύει και για τις εκλογές των ΤΟ.Τ.
  3. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου μας.
  4. Δικαίωμα υποψηφιότητας για τις Διοικήσεις των ΤΟ.Τ. και τις Τοπικές Ελεγκτικές Επιτροπές έχουν μόνο τα μέλη του, που υπάγονται στα αντίστοιχα ΤΟ.Τ.

Για την  Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Κων/να Κολτσίδα

Πρόεδρος Κ.Ε.Ε.